En sån som mej

Emelie är ett kakmonster, kakmonster trots att samhället betraktar henne som hälsosam ~ 

Godkväll. Ännu en gång har flera veckor passerat i mitt inte så händelsefulla liv sedan jag senast skrev ett fint litet inlägg. Inte så mycket har hänt, förutom ett par hjärtekrossningar och kämpande med mitt intag av föda. Under halva första vintern fick jag nån liten form av ätstörning och försöker nu återhämta mina gamla ätvanor.. Huehue. Just nu sitter jag och kämpar med min kemi, dumma dumma kemi. Och min kemilärare tycker jag ytterst lite om, de kommande månaderna kommer bli ett äventyr. 
Skulle precis beställa ett par plagg från Cubus webbutik, och gjorde då en upptäckt och märkte att det inte gick att handla online. Suck, suck. Men! Det gjorde absolut ingenting för att Rut m.fl. låg runt hörnet som min backup-plan. Känns lite hjärte-lyftande att handla kläder ibland, när jag är ensam och allt känns dystert brukar jag surfa på internet och titta på fina kläder. Känner just nu att jag har ett litet extra sug efter lite fest med nära och kära, behöver en dag då jag bara kan släppa loss, behöver utlösa lite adrenalin. He-he. 
Tack för en tråkig vecka allihop. 

Nedanför är en glad emelie som efter flera år har klarat av att äta upp en halv kebabpizza med pommes och skinka! High Fajvuu!